Intakegesprek

Intakegesprek

Voordat je met het Stappenplan van Cambridge Weight Plan kunt beginnen, hebben we eerst een intakegesprek. Deze intake is van belang om af te stemmen of je het Stappenplan kunt en mag volgen en zo ja welke Stap het beste bij jou past. Hoe succesvol ook, Cambridge Weight Plan is geen afslankprogramma dat je ‘er even bij doet.’ Het heeft als doel om jouw leefstijl blijvend en definitief te veranderen.

Voor dit gesprek plan ik anderhalf uur. Ik vind het belangrijk dat er voldoende tijd is om elkaar te leren kennen, dat ik van jou hoor waarom je Nu voor me zit, om het Stappenplan goed uit te leggen en om andere informatie door te nemen.

De intake omvat verder een checklist voor medische aandoeningen en allergieën. Bij gebruik van bepaalde medicijnen of het hebben van bepaalde aandoening kan het zijn dat een bepaalde Stap niet mag worden gevolgd, of dat eerst een arts moet worden geraadpleegd. Aan het einde van de intake stel ik samen met jou een realistisch streefgewicht vast. Dit wordt je ultieme doel voor de komende tijd. Van daaruit beslissen we samen in welke Stap je zal gaan starten.

De kosten van het intakegesprek zijn € 25,00