Kosten

De producten zijn exclusief verkrijgbaar via jouw eigen Cambridge Weight Plan consulent en dus niet in de winkel of via internet te koop. De prijs per product is vanaf € 2,65 per complete maaltijd. Tijdens het afvallen zijn de consulten en mijn begeleiding gratis en betaal je alleen voor de producten die je per week nodig hebt.

Wat ben ik per week kwijt aan producten?

Dit ligt aan welke Stap er gevolgd wordt en dus hoeveel maaltijdvervangers je per dag nodig bent.
Bij 3 producten op een dag: vanaf € 55,65
Bij 2 producten op een dag: vanaf € 37,10
Bij 1 product op een dag: vanaf € 18,55

Nu hoor ik wel vaak dat men dit duur vindt…..
Dan stel ik de wedervraag of je je realiseert wat je per week kwijt bent aan boodschappen die ervoor hebben gezorgd dat je nu wilt afvallen?

Wat gaat er in jouw winkelwagen voor jezelf en/of voor je gezin aan bijvoorbeeld frisdrank, koeken, snoep, chocola, chips, broodbeleg, toetjes, kant en klare maaltijden, hartige dingen als kaas, worst, brie, toastje salades e.d.
En natuurlijk haal je de grootste winst als je alleen woont omdat je dan met niemand rekening hoef te houden dan alleen jezelf. Heb je een gezin dan zullen daar nog wel boodschappen voor in huis gehaald worden ondanks dat jij ze zelf niet meer eet. Toch zul je gaandeweg merken dat ook dit minder wordt, door jouw bewustwording. Hoe mooi is dat? En dan nog? Jouw gezondheid en jouw gevoel van eigenwaarde is toch meer waard?