Over mij

Mijn naam is Fennie Mennega, 45 jaar, getrouwd en moeder van een pittige vrolijke dochter. Veel overgewicht heb ik nooit gehad en toch zat ik niet lekker in mijn vel. Door af te vallen met het Cambridge dieet is het mij gelukt om weer gelukkig met mijzelf te zijn. Ik vond het zó inspirerend dat ik, toen het consulentschap op mijn pad kwam, enthousiast Ja zei omdat ik anderen deze ervaring, resultaten en kennis ook zo gun en ik een ieder daar graag mee wil helpen. Juist omdat het niet uitmaakt of je een paar kilo of veel meer wilt afvallen. Het is geschikt voor ieders wens. Nieuwsgierig naar mijn hele verhaal? Klik onderaan de pagina op mijn afslankverhaal.

Sinds april 2017 ben ik zelfstandig gewichtsconsulent van Cambridge Weight Plan met praktijk Fennie’s Lijn in Veendam en vanaf  januari 2019 ook in Gieten!

Wat ik je bied

Is jouw wens om, heel graag, een maatje minder te zijn en vind je het lastig om het afvallen helemaal alleen te doen door al haar triggers, valkuilen en mindsabotage? Dan ben ik er voor jou. Wat ik belangrijk vind in mijn begeleiding is plezier, respect en eerlijkheid en met deze waarden begeleid ik jou vol enthousiasme om je doel te bereiken. Ook schuw ik je saboteurs niet en ga daar graag samen met jou mee aan de slag.

Wat je van mij kunt verwachten

Is dat ik er voor je ben. Niet alleen tijdens wekelijkse contactmomenten sta ik voor je klaar, ook daarbuiten ben ik bereikbaar en je stok achter de deur als je die even zo hard nodig hebt. Ik denk met je mee, geef je adviezen, tips, motiveer, coach en stimuleer jou. Het afvallen draait om jou en ik help je waar ik kan en zo halen we samen je streefgewicht……

Wat ik van jou verwacht

Is dat jij het progamma serieus volgt zoals deze bedoeld is. Dat wil zeggen dat je de producten en de porties neemt zoals deze genoemd staan in de Stap die je doet. Jij kiest ervoor om gewicht te willen verliezen met het Cambridge dieet. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen (eet) keuzes die je maakt en daar draag ik de gevolgen niet van. Ik hanteer daarom een minimale afname per week. In het intakegesprek wordt dit uitgebreid besproken.

Mijn visie

Is dat kilo’s kwijt raken alleen niet heel moeilijk is en dat je grootste uitdaging ligt in het (h)erkennen en veranderen van je valkuilen en hoe deze te veranderen! Als honger het probleem namelijk niet is, biedt eten je geen oplossing.